Retur Produse

Returul produselor comandate telefonic sau online (email, prin intermediul formularului de comanda) se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 (regimul juridic al contractelor la distanta).

Renuntarea la comanda si/sau la produsul cumparat se poate face numai in scris. Cererea de renuntare poate fi transmisa la adresa de email office@saltele-lucs.ro sau prin fax la numarul 031/815.68.81.

In cazul comenzilor de saltele la care dimensiunile nu sunt standard si care se executa exclusiv la comanda formulata de client nu se accepta retururi, iar dimensiunile standard sunt 90 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm si 180 x 200 cm.

In caz de retur pentru unul sau mai multe produse clientul este responsabil pentru transportul retur catre furnizor. La cererea clientului, Saltele Lucs poate asigura contra-cost transportul produsului, contravaloarea acestui serviciu urmand a fi suportata de client si retinuta din valoarea retur a comenzii.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, in ambalajul original nedeteriorat (orice saltea poate fi testata si fara a o scoate din ambalaj).

Se accepta retur doar la produsele care nu prezinta nici o forma sau semn de uzura.

In cazul in care produsul a fost scos din ambalaj, clientului i se va retine o taxa in valoare de 180 lei (TVA inclus)/produs, taxa ce reprezinta costurile de reambalare si igienizare.

Nu vor fi acceptate retururi pentru produse care au fost livrate cu mai mult de 10 de zile lucratoare inaintea solicitarii returului.

Contravaloarea produsului, minus taxele mai sus mentionate (taxa reambalare/igienizare si/sau taxa transport), va fi restituita clientului in maxim 30 de zile calendaristice de la primirea returului. Nu se restituie contravaloarea serviciului de transport (curier) in cazul cand aceasta exista si este precizata in clar pe factura fiscala.

In anumite cazuri (ex: produsul a fost vazut si testat de client) Saltele Lucs isi rezerva dreptul de a nu efectua returul solicitat.